L’AJUNTAMENT D’ONDARA ES TINY DE ROSA PER A COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER DE MAMA

Ondara, 13.10.20. L’Ajuntament d’Ondara compta amb una nova il·luminació, que es reflectix (en enfosquir) en la seua façana per a tenyir-la de rosa. Aquesta il·luminació s’ha instal·lat per a visibilitzar i commemorar l’efemèride del Dia Internacional de la lluita contra el Càncer de Mama, que se celebra mundialment per iniciativa de l’Organització Mundial de la Salut el 19 d’octubre, amb l’objectiu de crear consciència i promoure que cada vegada més dones accedisquen a controls, diagnòstics i tractaments oportuns i efectius.

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, es pretén visibilitzar aquesta malaltia i per això s’ha impulsat aquesta iniciativa (el rosa es deu al fet que el llaç amb què s’identifica el càncer de mama és de color rosa). Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara s’ha transmès solidaritat i el suport a les persones que pateixen càncer de mama, i s’ha aprofitat per a recordar que al Centre Social d’Ondara es disposa de l’atenció personalitzada a càrrec d’una psicòloga i una treballadora social que atenen als malalts de càncer en diferents situacions, amb la col·laboració de la Junta Local d’Ondara d’AECC. Cal indicar que les llums de l’Ajuntament les posa MaximSound desinteressadament enguany.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.