EL VICEPRESIDENT 2n I CONSELLER D’HABITATGE I ARQUITECTURA BIOCLIMÀTICA VISITA ONDARA

Rubén Martínez Dalmau ha visitat l’Ajuntament d’Ondara i la Torre del Rellotge, prèviament a la seua reunió en la Macma

Ondara, 06.10.20. El Vicepresident segon del Consell, i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha visitat aquest matí l’Ajuntament d’Ondara. El Vicepresident segon ha sigut rebut per l’Alcalde, José Ramiro, i per diversos regidors de la corporació municipal, entre ells, membres de l’Equip de Govern: Mar Chesa, Raquel López, Francesc Giner, Miguel Gomis i Mª Carmen Velázquez; i els portaveus dels grups municipals de PP i de Ciutadans, Álex Hernández i Joan Costa.

En la recepció ha participat el gerent de la Macma, Jovi Seser, donat que la visita s’ha realitzat de forma prèvia a la reunió que ha mantingut el Vicepresident segon en la seu de la Macma (Mancomunitat Cultural de la Marina Alta), ubicada a Ondara. Cal indicar que l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, també ostenta en l’actualitat la presidència de la Macma.

Després de conèixer l’Ajuntament d’Ondara, Rubén Martínez Dalmau ha signat al Llibre d’Honor, on s’ha referit a la seua intenció de millorar la qualitat de vida de les persones i de treballar per la unió de tots els pobles de la Marina Alta. En la seua visita a Ondara, ha estat acompanyat per la directora general de Relacions Institucionals de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Adoración Guaman.

A continuació, s’han desplaçat fins un dels principals enclavaments de valor patrimonial d’Ondara: la Torre del Rellotge (Declarada Bé d’Interès Cultural i situada a la Plaça Major), caracteritzada pel seu impressionant mecanisme de principis del segle XX i el seu campanar artístic. La Torre del Rellotge s’ha posat recentment en valor per a fer-la visitable. La Regidora de Patrimoni, Raquel López, li ha explicat al responsable d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica els treballs realitzats en aquest BIC, i la comitiva ha pujat fins al Campanar, on es contemplen unes impressionants vistes de tot el nucli urbà d’Ondara. També han pogut veure el vídeo documental sobre el mecanisme del rellotge, actualment automatitzat. Després de visitar la Torre del Rellotge, s’han desplaçat fins a la seu de la Macma.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.