“CONNECTA AMB LA CULTURA” : NOU CANAL DE COMUNICACIÓ D’ESDEVENIMENTS CULTURALS D’ONDARA A TRAVÉS DE WHATSAPP I TELEGRAM

Ondara, 05.10.20. Des de la Regidoria de Cultura d’Ondara, a fi de donar major difusió a les diferents activitats i actes culturals que s’impulsen des de l’Ajuntament d’Ondara, s’ha creat un nou canal de difusió, per mitjà de les aplicacions de missatgeria Whatsapp i Telegram: “Connecta amb la cultura”.

En el cas del Whatsapp, les persones interessades a rebre informació sobre la programació cultural d’Ondara, només han d’agregar el núm. 677997018 al seu llistat de contactes amb el nom “Cultura Ondara”, i enviar un missatge a aquest número amb la paraula “ALTA” per a poder ser donat d’alta en la llista de difusió i estar al corrent de la programació.

En el cas de l’aplicació Telegram, les persones interessades poden buscar directament el canal “Cultura Ondara”.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.