MIG CENTENAR DE XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA QUE COMPLEIXEN 6 ANYS ENGUANY VAN REBRE UN LLIBRE EN L’ENCONTRE AMB ELS PRIMERS LECTORS CELEBRAT A LA PLAÇA DE BOUS

L’acte va començar amb el teatre “Dorotea i el Covid”, obra creada per a ajudar al públic infantil a entendre la nova normalitat a través del joc i la imaginació

Ondara 30.09.20. La commemoració del tradicional Mes del Llibre d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, no es va poder celebrar a l’abril com és habitual, donat l’estat d’alarma; però des del departament de Cultura d’Ondara es va organitzar divendres passat 25 de setembre un dels actes que se celebren tradicionalment a l’abril: l’Encontre amb els Primers Lectors. Aquest esdeveniment es va realitzar a l’aire lliure, prenent com a emplaçament per a fer «cultura segura» la Plaça de Bous d’Ondara, dins del projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” amb què Ondara està oferint una programació cultural en un espai segur amb protocols d’higiene i seguretat per a evitar la propagació del Covid-19.

Amb totes les mesures de seguretat i distanciament necessàries, i després d’haver citat prèviament a totes les persones que compleixen 6 anys enguany 2020, des de la Regidoria de Cultura es va lliurar un llibre a 50 xiquets i xiquetes. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, i la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, els van lliurar com a obsequi un llibre, per a iniciar-se en el món de la lectura. Els/les que no van estar, poden arreplegar-ho quan vullguen a la Biblioteca d’Ondara.

Prèviament, es va oferir a l’escenari de la Plaça de Bous una proposta dirigida al públic infantil: el teatre «Dorotea i el Covid»; un espectacle teatral infantil educatiu, que va agradar moltíssim al públic, i que va contar la història de Dorotea, una xiqueta que després de quasi tres mesos de confinament ix per primera vegada al carrer i tracta de recordar les recomanacions per a protegir-se del virus, però el monstre “Covid” no s’ho posarà gens fàcil. «Dorotea i el Covid» és una obra de teatre interactiva creada per a ajudar als més menuts i menudes a entendre la nova normalitat a través del joc i la imaginació, que va comptar amb cançons i jocs teatrals. Es tracta d’una obra de l’autora Rosa Catalán, que va comptar amb la producció d’Espectacles L’Afició.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.