LA III CURSA SOLIDÀRIA D’ONDARA A BENEFICI DE l’AECC SE CELEBRARÀ ELS DIES 22, 23, 24 I 25 D’OCTUBRE DE FORMA VIRTUAL

Les inscripcions (5 euros) es poden realitzar en www.somesport.com , i tota la recaptació es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer

Ondara, 01.10.20. Aquest matí ha sigut presentada a la Casa de Cultura d’Ondara la III Cursa Solidària a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà de forma virtual a Ondara durant els dies 22, 23, 24 i 25 d’octubre de 2020, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara i la Junta Local de l’AECC, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara. Aquesta cursa, igual que la XXII Volta a Peu 2020 del passat mes de maig, se celebrarà de forma virtual per a més seguretat davant del Covid-19. En la presentació de l’esdeveniment esportiu solidari han participat la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno; i la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, he destacat que es tracta d’una cursa excepcional que es fa de forma virtual per les circumstàncies sanitàries que estem vivint, recalcant que des de la Regidoria d’Esports es dóna suport a aquesta iniciativa perquè es puga consolidar, sent ja la tercera edició de la cursa solidària. Mar Chesa ha agraït l’esforç realitzat per la Junta Local de l’AECC en l’organització, i ha destacat la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara. També ha aprofitat per a recordar que les dues primeres edicions de la cursa solidària (2018 i 2019) van tindre una alta participació, i ha fet una crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s’aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a l’AECC per a la investigació de la lluita contra el càncer, tal com ha recalcat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert, qui ha animat a la ciutadania a inscriure’s i participar en aquesta cursa solidària virtual.

Segons ha detallat el president del Club d’Atletisme, Miguel Moreno, la III Cursa Solidària d’Ondara és totalment virtual, igual que ho va ser la Volta a Peu d’Ondara, i es podrà realitzar tant per caminants com per corredors. Les inscripcions es poden realitzar des d’avui 1 d’octubre a la web de www.somesport.com . El preu de la inscripció, 5 euros, es destinarà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Posteriorment, els participants podran enviar a ondaracorre@gmail.com la seua fotografia o vídeo amb la seua participació. Quant al recorregut, no hi ha un tram marcat, només és fer 45 minuts o 1 hora, caminant o corrent. Cada participant, en inscriure’s, rebrà per correu electrònic el seu dorsal, i podrà realitzar la prova solidària al seu ritme, en l’horari que desitge (dins dels 4 dies de la cursa).

Des de l’organització s’ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa de caràcter solidari.

Publicado en Actualitat, Esports.