EL CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL D’ONDARA (REGIDORIA DE JOVENTUT) OFEREIX UN TALLER GRATUÏT DE TÈCNIQUES D’ESTUDI PER A L’ALUMNAT DE 6è DE PRIMÀRIA I 1r – 2n ESO

Ondara, 25.09.20. La Regidoria de Joventut d’Ondara, que dirigeix l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, per mitjà del Centre d’Informació Juvenil d’Ondara, posarà en marxa un taller gratuït de tècniques d’estudi per a l’alumnat de 6è de primària (12 anys) i de 1r i 2n de l’ESO (12-14 anys). Aquesta iniciativa ha sigut presentada a la Casa de Cultura d’Ondara per l’Alcalde, José Ramiro; el tècnic de Joventut d’Ondara, Pedro Gil, i la psicopedagoga encarregada d’impartir el taller, Alicia Serer.

El taller s’impartirà a la Casa de Cultura d’Ondara els dimarts i dimecres del pròxim mes d’octubre (de 16:30 a 18 hores per a 6è de primària, i de 18:30 a 20 hores per a 1r i 2n de l’ESO). Les inscripcions es poden realitzar del 28 de setembre al 2 d’octubre a través del correu joventut@ondara.org o també del wasap en el número 667949702.

El taller de tècniques d’estudi serà un espai grupal on es treballen aspectes com: condicions físiques i ambient d’estudi, organització i planificació, hàbits d’estudi, mètode d’estudi, comprensió lectora, actitud i motivació, o els recursos per afrontar els exàmens. El treball es realitza d’una manera pràctica i dinàmica, perquè els participants vagen aconseguint i integrant els aprenentatges, afavorint la motivació. Aquest taller proporciona als participants la metodologia i les ferramentes necessàries per a un estudi eficaç. Els grups són reduïts (d’unes10 o 12 persones). Té vuit sessions amb una hora i mitja de duració cadascuna.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.