LA DIPUTADA DE CULTURA S’INTERESSA PEL PROJECTE “ONDARA, LA JOIA DE LA CULTURA” AMB QUÈ ONDARA POTÈNCIA LA “CULTURA SEGURA” A LA PLAÇA DE BOUS

Ondara, 24.09.20. La Vicepresidenta 1a i Diputada de Cultura i Transparència de la Diputació Provincial d’Alacant, Julia Parra, ha realitzat aquest matí una visita a Ondara, on ha recorregut diferents instal·lacions relacionades amb la cultura en la localitat, com la Casa de Cultura, la Plaça de Bous i la seu de la Macma (Mancomunitat Cultural de la Marina).

En la seua visita, Julia Parra ha sigut rebuda i acompanyada per diversos membres de la corporació municipal: l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora de Cultura i Igualtat, Raquel Mengual; i els representants dels grups municipals del PP, Jaume Femenia, i de Ciutadans, Joan Costa. També pel gerent de la Macma, Jovi Seser.

En la seua primera visita a Ondara, Julia Parra ha pogut conèixer de primera mà la rica i variada programació cultural que elabora la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara en els diversos espais municipals, així com s’ha interessat especialment per la proposta que s’ha desenvolupat durant tot l’estiu, i que també s’està duent a terme aquesta tardor (en els mesos de setembre i octubre), a la Plaça de Bous d’Ondara. Es tracta del projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” amb què des de l’Ajuntament d’Ondara es fa “cultura segura” a l’aire lliure en la plaça de bous, respectant les mesures de limitació d’aforament i de distanciament social i atenent al protocol per a evitar la propagació del Covid-19 (aprovat per Salut Pública). La Diputada de Cultura ha tingut l’oportunitat de visitar la Plaça de Bous, veure l’escenari i conèixer les mesures i protocols que s’estan seguint per a poder dur a terme tot tipus d’actuacions (musicals, de ball, teatre, cine, presentacions literàries, etc), tal com li ha explicat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual.

Prèviament, ha estat també a la Casa de Cultura, on ha rebut les explicacions del personal tècnic sobre les iniciatives que s’estan realitzant a Ondara, algunes d’elles amb el patrocini de la Diputació.

La Vicepresidenta i Diputada de Cultura, Julia Parra, ha culminat la seua visita en la seu de la Macma (ubicada al carrer Blasco Ibáñez d’Ondara) on ha conegut la seua intensa labor de promoció i difusió de la cultura comarcal, amb les explicacions a càrrec del seu gerent, Jovi Seser, i del personal tècnic de la Macma.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.