L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ARREPLEGA 6 TROFEUS AUTONÒMICS DELS JECV 2019-2020 I EL SEU COORDINADOR, JUANMA GARRIDO, EL PREMI AL MILLOR ENTRENADOR DE LA TEMPORADA

Els integrants de l’Escola de Pilota d’Ondara es van desplaçar dissabte a València per a arreplegar els seus trofeus dels XXXVIII JECV en el Dia de la pilota valenciana

Ondara, 21.09.20. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar dissabte 19 de setembre a València en la celebració del “XXVIII Dia de la Pilota Valenciana”, que va comptar amb el lliurament, en L’Alqueria del Bàsket de València, dels trofeus als millors equips de les fases finals Autonòmiques dels XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (que lliura la Federació de Pilota Valenciana) en les diferents modalitats.

En una edició dels JECV marcada per l’aturada des de març arran de la pandèmia, i la celebració d’algunes de les competicions durant l’estiu amb una participació desigual per part de les escoles de pilota, l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir malgrat això un total de 6 trofeus autonòmics per equips en la passada temporada 2019-2020, comptant com a entrenadors de pilota amb Juanma Garrido i Néstor Portes. Per la seua banda, el coordinador de l’Escola, Juanma Garrido, va ser premiat com el millor entrenador de la temporada 2019-2020 de Escoles de Pilota (els premis als entrenadors van ser votats pels propis tècnics de les escoles de pilota).

El lliurament de trofeus, celebrat a València, va comptar amb protocols especials de prevenció de Covid-19, que van motivar que només un integrant per equip arreplegara cada premi.

L’equip Benjamí d’Ondara va arreplegar 1 trofeu, sent tercer autonòmic en la modalitat de llargues. L’equip Aleví d’Ondara va arreplegar 3 trofeus (tots d’or); és campió en Llargues, Galotxa i Frontó. L’equip Infantil és subcampió autonòmic en la modalitat de Llargues. L’equip juvenil d’Ondara és el subcampió autonòmic en Llargues.

Tant l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, com la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han felicitat els integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes, pels èxits aconseguits durant tota la passada temporada malgrat la pandèmia, i els han animat per a continuar així en la nova temporada que ara comença, i que ja ha donat inici en l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, aplicant els protocols de seguretat i higiene anti-covid que marca l’Ajuntament.

Publicado en Actualitat, Esports.