SONAFILM OFERIRÀ LA MILLOR MÚSICA DE CINE EL 10 D’OCTUBRE A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA

Ondara, 17.09.20. Aquest estiu no s’ha pogut celebrar la segona edició del festival de música Sonafilm (Universal Symphony Orchestra) a Ondara, tal com estava previst, a causa de la pandèmia; però des de l’organització s’ha proposat per al 10 d’octubre la celebració de l’esdeveniment Sonafilm a càrrec de la Universal Chamber Orchestra, emmarcat en la programació cultural de la tardor que ofereix la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Cal recalcar que Ondara continua aquesta tardor oferint la programació cultural a la Plaça de Bous, com a projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” per a acollir esdeveniments culturals en un espai per a fer “cultura segura”, donat el bon resultat que ha tingut aquesta iniciativa durant els passats mesos de juliol i agost.

Sonafilm oferirà música de cine amb orquestra de cambra, a càrrec de la Universal Chamber Orchestra, el dissabte 10 d’octubre a les 20:30 hores (preu 5 euros grada, 7 euros pista. Venda d’entrades a la Casa de Cultura d’Ondara). Només hi haurà 400 entrades a la venda, en compliment dels protocols antiCovid i l’aforament limitat.

La Universal Chamber Orchestra oferirà un espectacular concert de cambra amb la millor música de cine. En el repertori musical inclourà més de 15 bandes sonores, amb els temes més destacats de pel·lícules com a Memòries de una geisha, Avatar, Avengers, Crepúsculo, Los juegos del Hambre, Alicia en el País de las Maravillas, La Pantera Rosa, Leyendas de Pasión, El Padrino, Brave, Star Trek, Juego de Tronos, Leyendas de Pasión, James Bond, Regreso al Futuro o Piratas del Caribe.

Universal Chamber Orchestra és una versió més reduïda de la Universal Symphony Orchestra, amb 25 músics professionals de corda, percussió i piano. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’associació AljubMusic i de l’Institut Valencià de Cultura.

L’aforament als actes a la Plaça de Bous d’Ondara – La Joia de la Cultura és limitat. Tota la informació, programació, sol·licitud d’entrades i protocol de seguretat en: lajoiadelacultura.ondara.org

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.