IMPRESSIONANT ESPECTACLE A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA; EN CLAVE DE CLOT AMB ARRELS DE NACRE VA PRESENTAR UNA FUSIÓ DE FLAMENC I MÚSICA CLÀSSICA

Ondara, 21.09.20. Dins de la seua proposta per a fer “cultura segura” aquesta tardor en la Plaça de Bous d’Ondara, amb el projecte “Ondara, la Joia de la Cultura”, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) va oferir diumenge passat 20 de setembre un impressionant espectacle, que va agradar moltíssim al públic: «En clave de Clot» amb «Arrels de nacre» va presentar ahir una actuació màgica i eclèctica de fusió del flamenc amb la música clàssica; música i ball que van enlluernar el públic assistent a l’esdeveniment, (unes 130 persones, respectant les mesures de limitació d’aforament i de distanciament social atenent al protocol per a evitar la propagació del Coiv-19). (Aquest és l’espectacle que es va haver d’ajornar el 29 d’agost per les pluges).

L’actuació va estar organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de cultura, i s’emmarca en la programació cultural a la Plaça de Bous d’Ondara, com a projecte per a acollir esdeveniments culturals en un espai per a fer “cultura segura” també durant aquests mesos de setembre i d’octubre 2020. Cal recordar que per a aquest mes de setembre, també està previst a la plaça de bous d’Ondara la celebració del Teatre Infantil «Dorotea i el Covid», i a continuació l’Encontre am els primers lectors, per a aquest divendres 25 de setembre a les 18:30 hores.

Quant a la programació a la Plaça de Bous d’Ondara per al proper mes d’octubre en “Ondara, la Joia de la Cultura”, és la següent:

  • Divendres 9 d’octubre a les 19 hores: Concert 9 d’octubre a càrrec de la Unió Musical d’Ondara
  • Dissabte 10 d’octubre a les 20:30 hores: SONAFILM Música de cine amb orquestra de cambra, a càrrec de la Universal Chamber Orchestra (Preu 5 euros grada, 7 euros pista)
  • Diumenge 11 d’octubre a les 19 hores: Teatre Infantil «Caputxeta diu prou» per Moriarty & Holmes
  • Divendres 16 d’octubre a les 20 hores a la Casa de cultura: Exposició Col·lectiva Fotografia «Fotoclub Cambra Fosca»
  • Dissabte 17 d’octubre a les 20:30 hores: Música folk i melòdica, Concert OFÈLIA
  • Divendres 23 d’octubre a les 20 hores: Presentació del llibre «El robatori de Benimassot» de Manel Arcos

L’aforament als actes és limitat i per a això s’hauran d’arreplegar invitacions gratuïtes prèviament a la Casa de Cultura d’Ondara, o per correu electrònic en joiacultura@ondara.org. Tota la informació, programació, sol·licitud d’entrades gratuïtes i protocol de seguretat en: https://lajoiadelacultura.ondara.org/

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.