AQUEST DIVENDRES 25 DE SETEMBRE A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA: TEATRE INFANTIL “DOROTEA I EL COVID”, I ENCONTRE AMB ELS PRIMERS LECTORS

Ondara, 21.09.20. Dins de la programació que proposa la Regidoria de Cultura d’Ondara aquesta tardor emmarcada en “Ondara, la joia de la cultura”, aquest divendres 25 de setembre a les 18:30 hores tindrà lloc a la plaça de bous d’Ondara una proposta dirigida al públic infantil: el teatre «Dorotea i el Covid». A continuació se celebrarà el tradicional Encontre amb els primers lectors; un acte en què es lliurarà un llibre als xiquets i xiquetes que compleixen 6 anys aquest 2020.

«Dorotea i el Covid» : És un espectacle teatral infantil educatiu que conta la història de Dorotea, una xiqueta que després de quasi tres mesos de confinament ix per primera vegada al carrer. Haurà de tractar de recordar les recomanacions per a protegir-se del virus, però el monstre “Covid” no s’ho posarà gens fàcil. Per a que el monstre no l’enganye, necessitarà l’ajuda de tots els xiquets i xiquetes del públic.

«Dorotea i el Covid» és una obra de teatre interactiva creada per a ajudar als més menuts i menudes a entendre la nova normalitat a través del joc i la imaginació. En Dorotea i el Covid l’espectador és partícip i part de l’obra en tot moment, per a compartir amb ella les seues vivències més reals i divertir-se també amb les seues cançons i jocs teatrals.

(Autora: Rosa Catalán. Producció: Espectacles L’Afició)

L’aforament als actes és limitat i per a això s’hauran d’arreplegar invitacions gratuïtes prèviament a la Casa de Cultura d’Ondara, o per correu electrònic en joiacultura@ondara.org . Tota la informació, programació, sol·licitud d’entrades gratuïtes i protocol de seguretat en: lajoiadelacultura.ondara.org

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.