REPARTIMENT GRATUÏT DE PRODUCTE DESTINAT A COMBATRE LA MOSCA DE MEDITERRANI (CERATITIS)

Ondara, 07.09.20. Segons informa Pere Picornell, Regidor d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, a partir del pròxim dimecres 9 de setembre i en horari de 7 a 8 hores del matí, les persones interessades podran acudir al Magatzem Municipal (antiga cooperativa) situat al Carrer Mestre Serrano Nº 7 per a rebre de forma gratuïta el producte fitosanitari destinat a combatre la mosca del mediterrani (ceratitis).

Com a novetat, i atès que es reparteix per a la seua utilització en un mínim de 0,8-1 hectàrea, es podrà realitzar una agrupació de propietaris per a arribar a la dita extensió i arreplegar la quantitat de producte necessària.

En l’imprés que es reompli a l’hora d’agafar el producte s’ha de posar el nom i DNI del propietari, les dades de la parcel·la i el carnet de manipulador de plaguicides de la persona que ha de realitzar el tractament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.