CAPELLINO I DANI, GUANYADORS DEL TROFEU DE JOVES AL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA

La partida professional va suposar el debut en escala i corda de Néstor Portes

Ondara, 07.09.20. Aquest passat dissabte 5 de setembre es va jugar al Trinquet Municipal d’Ondara la final del Trofeu de Joves d’aquest estiu 2020, que es va ajornar per la pluja (estava prevista per a dissabte 29 d’agost). Finalment, aquest dissabte es va jugar la final d’un trofeu que s’ha disputat durant tres caps de setmana (dos de semifinals i una final) al trinquet d’Ondara; un torneig d’estiu organitzat pel Club de Pilota d’Ondara i per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb l’objectiu de potenciar les partides de pilota entre les joves promeses d’Ondara i de pobles dels voltants.

Els guanyadors del trofeu local d’Escala i corda van ser Xavi Capellino d’Ondara i Dani de l’Alfàs (feridor Ausina) que van guanyar 60-45 a l’equip de Joan Sánchez de Beniarbeig, i Joan de Genovès (feridor Angel). El lliurament de premis del trofeu local va anar a càrrec de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa; i la presidenta del Club de Pilota Ondara, Raquel Sivera. Cal indicar que prèviament a aquest trofeu, durant tot l’estiu s’han disputat diverses partides de joves al Trinquet Municipal d’Ondara.

Després de la final local, es va disputar al Trinquet Municipal d’Ondara una partida d’Escala i Corda professional (les partides amb jugadors professionals vénen celebrant-se durant tot aquest estiu al trinquet d’Ondara). En aquesta ocasió, la partida va suposar el debut en escala i corda de Néstor Portes, pilotari professional en la modalitat de raspall, que va realitzar una gran actuació en la seua primera incursió en l’escala i corda. Néstor Portes, a més, és entrenador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara. Finalment, en la partida es va imposar la parella de Ferrer i Conillet a la de Pablo i Néstor.

Publicado en Actualitat, Esports.