ONDARA, CAMPIONA DEL TROFEU D’ESTIU D´ESCALA I CORDA

Font, text i fotos: Federació de Pilota Valenciana

Ondara, 07. 09.20. Aquest cap de setmana dos clubs de la província d’Alacant han aconseguit guanyar finals en el 7ª Trofeu d ́Estiu d´escala i corda, disputat a Alfara del Patriarca. L´equip de Delifred-Magber Petrer B, en tercera categoria i Ondara, en quarta categoría A van aconseguir guanyar les seues partides amb solvència amb dos equips amb molta gent jove que a poc a poc es va consolidant en els seus clubs.

En la final de quarta A, l’equip d’Ondara va guanyar al veterà equip de Manises, per 60 a 30. L´equip d´Ondara va alinear a dos jugadors molt joves, Andreu i Felipe, que al costat del vetera Juanma van guanyar aquesta final per a l’equip de la Marina Alta. L´equip de Manises va barallar la final per a la final la joventut es va imposar. En la final de tercera, la joventut novament es va imposar a l’experiència, en una final disputada, on la pegada dels xavals de Petrer va ser determinant per guanyar als jugadors de Valldigna, que van deixar detalls de gran nivell, ja que Juanjo i Coeter II, han sigut jugadors de gran nivell i la qualitat la continúen mostrant. En l’equip de Petrer, van destacar Álex i Amores, que han crescut com jugadors en aquests últims mesos molt ben abrigats pels seus companys, que també van estar a gran nivell.

Lliuraren els trofeus al llarg del cap de setmana l’alcalde d’Alfara del Patriarca,Llorenç Rodado, el regidor d’esports d’Alfara del Patriarca, Jaume Martínez i Santi Navarro, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.

Resultats de les finals del 7ª Trofeu Estiu d´escala i corda:

– Tercera categoria:

Delifred-Magber Petrer B (Álex, Amores, Pablo i Mario) – 60 – Juanjo Tradicions la Valldigna (Juanjo,Coeter II i Marcos) – 30

– Quarta categoria A:

(Toni i Chenoll) – 30 – Ondara (Juanma, Andreu i Felipe) – 60

Font, text i fotos: Federació de Pilota Valenciana

Publicado en Actualitat, Esports.