LA SETMANA PASSADA VA CULMINAR L’ESCOLA D’ESTIU D’ONDARA, MARCADA PELS PROTOCOLS I MESURES DE SEGURETAT ANTI-COVID19

Es va impartir l’Escola Infantil al Col·legi Marjals, i l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner

Ondara, 07.09.20. Ondara va culminar el passat 31 d’agost les Escoles d’Estiu 2020, que s’han impartit durant els mesos de juliol i d’agost amb diferents propostes lúdiques i educatives. Aquest ha estat un estiu diferent, marcat per les mesures de seguretat i distanciament amb motiu de la crisi sanitària pel Coiv-19. Ambdós escoles han tingut un aforament limitat, grups reduïts, i protocols especials de seguretat per a evitar la propagació del Covi-19, tal com ha recalcat la Regidora d’Educació, Mar Chesa, qui ha destacat que les mesures de seguretat han funcionat bé, i tant l’escola educativa com la infantil han culminat amb èxit i sense cap incidència destacable. En el marc de l’alerta sanitària, aquestes escoles, el personal laboral i els usuaris hi han complit estrictament tots els protocols sanitaris per tal de garantir la seguretat de tots i totes.

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria d’Educació i Esports, i l’empresa municipal SINMA, han impulsat aquestes dues escoles d’estiu per a xiquets d’1 a 12 anys, amb la finalitat de oferir un projecte lúdic i educatiu de qualitat per als més menuts i menudes, sent una proposta d’oci sa i en un entorn segur i familiar per a les xiquetes i xiquets. Aquest estiu 2020, de l’1 de juliol al 31 d’agost, Ondara ha impartit aquestes dues escoles estiuenques; una per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys al col·legi Sanchis Guarner, i una altra per als més menuts i menudes, d’1 a 3 anys al Col·legi Marjals. Entre les activitats realitzades aquest estiu, cal destacar la visita turística realitzada a diferents monuments del poble (Torre del Rellotge, el Llavador i la Plaça de Bous).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.