EL DIVENDRES 18 DE SETEMBRE, DONACIÓ SOLIDÀRIA DE SANG AL CENTRE SOCIAL TRINI REYES D’ONDARA EN HORARI DE MATÍ I DE VESPRADA

Ondara, 08.09.20. El proper divendres 18 de setembre es realitzarà una donació de sang solidària a Ondara, durant tota la jornada, de 9:30 a 13:30 hores i de 17 a 20:30 hores. Igual que les donacions anteriors, en aquesta ocasió se celebrarà al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

En la donació, que es realitzarà durant tot el dia, se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris. Als donants se’ls atendrà amb totes les garanties del protocol en prevenció de covid-19.

Des de la Regidoria de Sanitat s’anima a la població d’Ondara i de pobles veïns a donar sang en un moment en que és tan necessari, i es recalca la importància de donar sang, sobretot en aquests moments, perquè a més d’haver-hi poques reserves, un donatiu salva 3 vides.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.