LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA REP AJUDA EN ESPÈCIE DE LA DIPUTACIÓ PER A EVITAR LA PROPAGACIÓ DEL CORONAVIRUS

L’ajuda consisteix en 73 caixes de mascaretes (A), 40 caixes de guants i 3.650 mascaretes

Ondara, 04.09.20. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat sobre la concessió, per part de la Diputació Provincial d’Alacant, d’una subvenció nominativa en espècie per a evitar la propagació del Covid-19.

L’ajuda concedida a l’Ajuntament d’Ondara consisteix en 73 caixes de mascaretes ( A), 40 caixes de guants i 3.650 mascaretes. Es tracta d’una subvenció que havia sigut sol·licitada per la Regidoria de Sanitat d’Ondara, dins de la convocatòria de la Diputació d’Alacant, de Subvencions en espècie per a Ajuntaments de municipis amb població inferior a 30.000 habitants, per a evitar la propagació del COVID-19, anualitat 2020, publicada en el BOP de data 21/05/2020.

Aquests materials sanitaris, guants i màscares, seran utilitzats segons les necessitats detectades pel departament de Sanitat en el municipi d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.