MÉS DE 5.500 PERSONES HAN GAUDIT AQUEST ESTIU D’ALGUN DELS 25 ESDEVENIMENTS OFERITS A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA, “LA JOIA DE LA CULTURA”

Ondara va acollir aquest diumenge l’Encontre de Poetes Comarcal «Versos d’esperança» (organitzat per la Junta Local d’Ondara de l’AECC)

Ondara, 02.09.20. La Plaça de Bous d’Ondara, com a projecte “Ondara, la Joia de la Cultura” per a acollir esdeveniments culturals en un espai segur durant aquest estiu, ha sigut un escenari amb molta activitat durant els mesos de juliol i agost, gràcies a les mesures de seguretat i protocols establits per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, per a fer “cultura segura”, amb el vistiplau de Salut Pública. Donat el bon resultat que ha tingut aquesta iniciativa, des de la Regidoria de Cultura s’ha anunciat que durant aquests mesos de setembre i d’octubre es continuarà oferint la programació cultural en aquest emplaçament.

En concret, s’han celebrat durant aquests dos últims mesos un total de 25 esdeveniments (cinema a la fresca, música, teatre, ball, presentacions literàries, poesia, etc.), als que han assistit com a públic més de 5.500 persones, segons les dades fetes públiques per la Regidoria de Cultura. Cal indicar que els aforaments han sigut reduïts i sempre controlats a través de sol·licitud prèvia d’entrades. Dels espectacles oferits, sis d’ells han sigut organitzats per diferents col·lectius o associacions. La resta ha sigut programació elaborada per la Regidoria de Cultura d’Ondara, amb entrada gratuïta.

Pel que fa a aquest darrer cap de setmana d’agost, es van celebrar diversos esdeveniments. L’últim d’ells va tindre lloc diumenge passat 30 d’agost: l’Encontre de Poetes Comarcal «Versos d’esperança» que va estar organitzat per la Junta Local de l’AECC (amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura). Aquest acte va ser a benefici de l’AECC. D’altra banda, les fortes pluges de dissabte passat 29 d’agost van obligar a ajornar la celebració de l’espectacle musical de Fusió Flamenc i clàssica “En clave de clot” amb “Arrels de nacre” (pròximament s’indicarà la nova data de celebració). En canvi, el divendres 28 sí que es va poder celebrar, amb una gran assistència i molta expectació, el teatre a càrrec de La Lolailo Troupe (M.ª José Pedro, Rosa Serra i Valèria Mengual) que van presentar l’obra “Què…fem?”. I el dijous 27, va continuar el cicle de poesia “Llum de lluna”, a càrrec de Joan Mestre, que va tancar aquest cicle de poesia estival.

Publicado en Actualitat, Cultura.