HORARIS DE LA CASA DE CULTURA I DE LA BIBLIOTECA A PARTIR DE L’1 DE SETEMBRE

Ondara, 28-08-2020. Amb l’arribada de setembre canvia l’horari de la Casa de Cultura i de la Biblioteca Municipal d’Ondara. Pel que fa al nou horari de la Casa de Cultura, a partir de l’1 de setembre l’horari serà de 9h a 14h i de 16:30h a 20:30h; l’horari de la Biblioteca Municipal, a partir de l’1 de setembre serà de 9h a 13h i de 17h a 20h.

D’altra banda, l’horari de la Sala d’Estudi serà el mateix que l’horari de la Casa de Cultura (de 9h a 14h i de 16.30h fins a 20:30h) però s’haurà de demanar cita prèvia per al seu ús ja que, amb les mesures de seguretat que s’han implementat, només poden haver-hi un màxim de 9 persones.

A la Biblioteca Municipal i a la Sala d’Estudi les taules s’han adequat per a mantindre la distància de seguretat necessària per a previndre qualsevol contagi.

Publicado en Actualitat, Cultura.