VISITA D’UN GRUP DE XIQUETES I XIQUETS DE L’ESCOLA D’ESTIU A DIFERENTS MONUMENTS D’ONDARA

Ondara, 28-08-2020. Un grup de xiquetes i xiquets de l’Escola d’Estiu han realitzat avui una visita turística a diferents monuments del poble. En concret s’ha tractat d’una visita guiada per Raquel López, Regidora de Patrimoni de l’Ajuntament d’Ondara, a la Torre del Rellotge, el Llavador i la Plaça de Bous.

Aquesta experiència s’ha repetit enguany degut a l’èxit de l’any passat. La visita ha coincidit amb l’últim dia de l’Escola d’Estiu 2020. Els xiquets i les xiquetes s’ho han passat d’allò més bé, han estat atentes i atents a les explicaciones de Raquel López i han pogut gaudir, entre altres coses, d’una vista d’Ondara des de la Torre del Rellotge o de l’experiència de vore els corrals de la Plaça de Bous.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.