EL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA ACULL EL TORNEIG D’ESTIU 2020 ELS TRES PROPERS CAP DE SETMANA

Aquest dissabte 15 d’agost, la partida de professionals serà el Trofeu Generalitat (Marc i Santi contra Francés i Tomàs II) a benefici de la Residència d’Ondara

Ondara, 11.08.20. L’Ajuntament d’Ondara i el Club de Pilota d’Ondara han organitzat el Torneig d’Estiu 2020, per a gaudir de l’esport autòcton durant els tres pròxims dissabtes (15, 22 i 29 d’agost). Les partides es disputaran al Trinquet Municipal d’Ondara els tres dissabtes; primer amb les partides de semifinals (15 i 22 d’agost) i finals locals (29 d’agost) del Torneig d’Estiu d’Ondara (a les 17 hores); i a continuació grans partides d’escala i corda amb professionals (els tres dissabtes a les 18:30).

Cas especial serà aquest dissabte 15 d’agost, en què la partida professional s’emmarca en el Trofeu Generalitat Valenciana d’escala i corda, (amb Marc i Santi contra Francés i Tomàs II) i el benefici de la qual serà a favor de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, motiu pel qual, des de l’Ajuntament s’ha fet una crida als aficionats perquè assistisquen i col·laboren en aquesta bona causa.

El cartell dels tres dissabtes és el següent:

TORNEIG D’ESTIU 2020

Dissabte, 15 d’agost

17:00 h. Primera Semifinal

RAÜL i JOAN de Sella contra JOAN i VORO

18:30 h. TROFEU GENERALITAT

MARC i SANTI contra FRANCÉS i TOMÀS II

Dissabte, 22 d’agost

17:00 h. Segona Semifinal

CAPELLINO i DANI contra HUGO i JUANMI

18:30 h. PARTIDA PROFESSIONALS A ESCALA i CORDA

Dissabte 29, d’agost

17:00 h. FINAL TROFEU D’ESTIU 2020

Guanyador dia 15/08 contra Guanyador dia 22/08

18:30 h. PARTIDA PROFESSIONALS A ESCALA i CORDA

Tots els equips tindran el seu feridor (Pepe Ausina i Àngel Sánchez).

Publicado en Actualitat, Esports.