LA REGIDORIA DE MOBILITAT URBANA MILLORA LA SEGURETAT VIÀRIA DE PAMIS

S’ha optat per pacificar el trànsit en la pedania amb mesures de limitació de velocitat a un màxim de 20 km/h

Ondara, 11.08.20. La Regidoria de Mobilitat Urbana d’Ondara, dirigida per Francesc Giner, va començar ahir els treballs per a millorar la seguretat viària en la pedania de Pamis. Tenint en compte que el vianant és l’actor més fràgil i vulnerable en la mobilitat, des de l’Ajuntament d’Ondara, com indica Francesc Giner, s’ha optat per pacificar el trànsit en la pedania amb mesures de limitació de velocitat.

Per aquest motiu, s’ha decidit limitar la velocitat de circulació en els carrers a un màxim de 20 km/h. Per a reforçar el compliment de la reducció de velocitat quan es passa per Pamis, s’estan instal·lant noves bandes reductores al carrer Pou i en uns quants trams del carrer Federico García Lorca. També s’ha fet un repintant de la senyalització horitzontal i, al llarg de la setmana, es col·locaran també nous senyals verticals.

El regidor de Mobilitat Urbana, Francesc Giner, ha indicat que “era una demanda veïnal i una proposta de l’Equip de Govern posar mesures per a la pacificació del trànsit a Pamis, ja que cal fer els nostres pobles més segurs i compatibles per a les persones”. Des d’aquest departament es considera que “per a creuar Pamis, si es vol anar cap a les casetes del terme o accedir als domicilis, no cal anar a més de 20 km/h pels seus carrers”.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha sol·licitat la col·laboració de la ciutadania en el compliment de les mesures, i es realitzarà un posterior seguiment per a avaluar el seu resultat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.