CONCLOU EL TORNEIG “NITS D’ESTIU”, ORGANITZAT PER LA REGIDORIA D’ESPORTS I CELEBRAT AL POLIESPORTIU D’ONDARA

450 participants dividits en 42 equips han practicat futbol sala, futbol i bàsquet del 15 de juliol al 9 d’agost

Ondara, 10.08.20. Dissabte passat 9 d’agost va culminar el torneig “Nits d’Estiu”, que s’ha disputat en tres disciplines esportives: futbol sala, futbol i bàsquet, des del 15 de juliol al 9 d’agost, al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara, organitzat per l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa.

Els premis es van lliurar als equips campions i subcampions dissabte passat 9 d’agost, per part de la Regidora d’Esports, Mar Chesa. Cada equip guanyador va rebre el trofeu i un premi consistent en un xec per valor de 300 euros per a lliurar a l’organització benèfica que triara. Per categories, en Futbol Veterans l’equip guanyador va ser Transilvania (va donar el premi a l’organització «Condenados al bordillo»), i el subcampió va ser Talleres Reparauto Dénia. En Futbol 8 l’equip guanyador va ser Bonaplatja Team (que va donar el premi a Amadem) i el subcampió va ser Construcciones Morote. El Futbol sala el campió va ser Nàutica Pérez (premi per a Aprosdeco) i subcampió Fontaneria Fernández Luna. En Bàsquet masculí els guanyadors van ser Llucet i Caballa (el premi el van donar a l’AACC) i els subcampions van ser els Team 74. Quan a Bàsquet femení, l’equip campió va ser el Pedreguer Blanc, que va donar el premi a l’AECC, i el subcampió va ser l’equip Sandenia Splash.

Mar Chesa va donar l’enhorabona a tots els i les participants en aquest torneig que ha tingut un caràcter benèfic, i amb el que la Regidoria d’Esports ha volgut oferir una alternativa esportiva en un entorn segur per a poder continuar practicant esport en aquest estiu atípic. També ha volgut agrair especialment la seua col·laboració als voluntaris en l’organització del Club de Bàsquet, de l’AFSO, Ondarense, i veterans d’Ondara.

Al Torneig Nits d’Estiu han participant un total de 42 equips, sent més de 450 les persones que han participat. En total ha comptat amb 10 equips de bàsquet masculí (majors de 16 anys); 8 de bàsquet femení; 7 equips de futbol 8 (de 16 a 35 anys); 8 equips de futbol 8 veterans (a partir de 35 anys), i 9 equips de futbol sala (majors de 16 anys). Al torneig han participat equips d’Ondara i d’altres localitats de la Marina Alta i també d’Oliva.

La Regidoria d’Esports ha impulsat el torneig en una instal·lació habilitada com un espai segur i lliure de Covid 19-per a la pràctica esportiva aquest estiu, com és el poliesportiu municipal d’Ondara, en seguir el protocol especial establit per l’Ajuntament d’Ondara i amb el vist i plau de Salut Pública.

Publicado en Actualitat, Esports.