AQUEST CAP DE SETMANA REOBRI A ONDARA EL PARC DE CARLOS ARNICHES AMB ELS NOUS JOCS INFANTILS

Ondara, 07.08.20. L’Ajuntament d’Ondara ha culminat les obres de millora per a renovar les zones de jocs del parc ubicat al carrer Carlos Arniches, en ple nucli urbà d’Ondara, al costat de la passarel·la de vianants que creua el riu Alberca. Les actuacions s’han efectuat a iniciativa de la Regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell.

Hui divendres 7 d’agost s’estan donant els últims retocs (pintura i altres detalls) i, a partir d’aquesta mateixa vesprada, ja estarà obert al públic aquest parc per al gaudi dels xiquets i xiquetes d’Ondara.

Cal indicar que els elements de joc d’aquest parc no estaven en bon estat i van ser retirats el passat mes de febrer. Després va arribar l’estat d’alarma per la pandèmia i van romandre tancats tots els parcs, i ara, una vegada restablits els enviaments de materials, s’ha procedit a col·locar una renovada zona de jocs infantils amb un nou tobogan i engrunsadores (fins a 12 anys). A més s’ha realitzat el manteniment de la superfície de cautxú, complint a la normativa de seguretat per a zones de jocs.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.