VALENTES I POSITIVES VAN OFERIR A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA “LA JOIA DE LA CULTURA” LA NIT DE SAINETS A L’ESTIU A BENEFICI DE L’AECC

A l’esdeveniment van assistir 250 persones, i es van aconseguir recaptar 1.200 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer

Ondara, 06.08.20. Dissabte passat 1 d’agost, l’agrupació “Valentes i positives” de Pedreguer va oferir a la Plaça de Bous d’Ondara (“La Joia de la Cultura”, espai segur per a esdeveniments aquest estiu) la seua nit de sainets, amb la interpretació de dos divertides obres: «El Balneari» i «Sopar del Rei”. Una actuació a favor d’una bona causa, i és que l’obra es va realitzar a benefici íntegre de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment van assistir 250 persones, i es van aconseguir recaptar 1.200 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert.

Cal recordar que aquest estiu, la Plaça de Bous d’Ondara s’ha convertit en l’escenari idoni per a acollir esdeveniments culturals en un entorn a l’aire lliure i amb un protocol especial de seguretat per a evitar contagis. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Cultura, ha col·laborat cedint l’espai per a aquest esdeveniment organitzat per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

«Valentes i Positives» és un grup de teatre format per una trentena de dones de Pedreguer que han patit càncer. Aquest grup va sorgir l’any 2016 amb un doble objectiu: difondre el missatge positiu a través del teatre de que és possible vèncer aquesta malaltia i, a més, recaptar fons per a causes benèfiques. En tres temporades, les seues representacions en diferents pobles de la comarca han aconseguit recaptar una considerable suma de diners lliurats a entitats que lluiten contra el càncer, a més de conscienciar i ser un exemple de superació.

Publicado en Actualitat, Associacions.