MÉS SEGURETAT PER ALS USUARIS DEL PUMPTRACK

L’Ajuntament d’Ondara instal·la baranes de separació amb la calçada; bancs i papereres, així com pròximament aparcabicis i més zones d’ombra amb nou arbratge

Ondara, 05.08.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories de Mobilitat Urbana (dirigida per Francesc Giner) i de Manteniment (dirigida per Miguel Gomis), ha realitzat una sèrie d’actuacions per a millorar la seguretat dels usuaris del circuit pumptrack per a bicicletes i patinets, ubicat al parc Tossals. Les obres, executades a principis d’aquesta setmana per la Brigada Municipal, han consistit en la instal·lació d’unes baranes de protecció i separació amb la calçada en la part frontal (zona d’accés al pumptrack, que dóna al carrer Josep Grimalt Mauro), per a evitar riscs en eixir directament al carrer i que passe algun vehicle en eixe moment. Concretament, s’han instal·lat tres trams de barana de ferro. A més, a fi de millorar aquesta dotació esportiva i d’oci, s’han col·locat dos bancs en un dels laterals, així com tres papereres (a càrrec a Parcs i Jardins). I també es va a col·locar una filera d’aparcabicis.

D’altra banda, el Regidor de Parcs i Jardins, Pere Picornell, ha informat de que també està prevista la dotació de zones d’ombra en l’entorn del circuit. Per a això es va a realitzar pròximament la plantació de nou arbratge en les àrees contigües al pumptrack. L’execució serà realitzada per l’alumnat del taller d’ocupació forestal d’Ondara, segons ha confirmat Pere Picornell, el qual ha avançat que aquesta plantació s’efectuarà alhora que l’adequació i enjardinament del quart quadrant del parc Tossals que faltava per culminar (el que s’emplaça en l’encreuament dels carrers Enric Valor i Joan Lluís Vives). Aquesta millora del parc es realitzarà abans que acabe l’any.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.