CONCLOU EL CURS D’ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA DE 490 HORES IMPARTIT PER L’AJUNTAMENT D’ONDARA EN QUÈ HAN PARTICIPAT 15 ALUMNES

Ondara 03.08.20. El passat dijous dia 30 de juliol va culminar el curs “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” que ha impartit l’Ajuntament d’Ondara per mitjà d’una subvenció concedida pel Labora – Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) de 37.044 euros. La visita de la Tècnica del Labora per a donar per finalitzat el curs va contar dijous amb la presència de la Regidora d’Educació i Formació, Mar Chesa, i la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez.

En total han participat en aquest curs 15 alumnes amb 490 hores impartides (410 de formació i 80 de pràctiques). Amb aquest curs, l’alumnat obté una titulació corresponent al Certificat de Professionalitat nivell II.

Aquest curs s’ha impartit a la Casa de Cultura d’Ondara des del 30 de desembre de 2019; es va haver d’aturar la formació presencial durant l’estat d’alarma, i es va reprendre el 27 d’abril amb formació on line.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.