LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INTERPOSA 30 DENÚNCIES DURANT EL MES DE JULIOL EN RELACIÓ A LA NO UTILITZACIÓ O A EL MAL ÚS DE LA MASCARETA

Durant el Dia de Sant Jaume es van realitzar 14 denúncies relacionades amb la no utilització o el mal ús de la mascareta.

Ondara, 31-07-2020. Toni Galiano, Cap de la Policia Local d’Ondara, ha informat que el número de denúncies relacionades amb la no utilització o el mal ús de la mascareta ascendeix a 30 durant tot el mes de juliol. Es tracta d’una dada, segons ell, bona si es té en compte el que ha ocorregut en altres poblacions de la Marina Alta.

Durant el dissabte 25 de juliol, la Policia Local d’Ondara va realitzar una campanya per a evitar rebrots al poble ja que es tracta d’una data especial, el dia de Sant Jaume, i era previsible que es produiren aglomeracions. Toni Galiano ha confirmat que es van interposar 14 denúncies per la no utilització o pel mal ús de la mascareta.

Galiano insisteix en la necessitat que totes i tots respectem les mesures de seguretat i d’higiene pel bé de la població en general.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.