JOSÉ RAMÓN SENDRA, NOU COORDINADOR DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA

Ondara, 17.07.20. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha anunciat que José Ramón Sendra Pérez serà el nou Coordinador de l’Escola de Futbol Municipal d’Ondara, prenent així el relleu del fins ara responsable de l’escola, Vicent Moncho, que ha exercit aquest càrrec durant els últims 4 anys, i que ha hagut de deixar el lloc per motius personals. Cal destacar la urgència de comptar amb un nou coordinador en aquesta època en què cobra prioritat l’organització dels grups de treball i dels equips de l’escola de futbol de cara a la nova temporada esportiva.

Segons ha explicat Mar Chesa, José Ramón Sendra compleix els criteris que s’havien marcat; està vinculat a l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara com a entrenador, té el títol d’Entrenador de Futbol nivell 2 i porta temps integrat en l’escola de futbol, també com a pare de l’escola.

Mar Chesa s’ha reunit amb el nou coordinador de l’Escola de Futbol, José Ramón Sendra, així com amb l’ixent, Vicent Moncho, a qui ha volgut agrair públicament la gran tasca que ha realitzat durant aquests quatre anys. Respecte a Jose Ramón, Mar Chesa ha afirmat que “ ja que porta molts anys entre nosaltres, com a entrenador i pare de l’escola i estem convençuts que la seva vàlua humana i professional ajudarà a seguir impulsant l’escola com a un espai on a través de la pràctica esportiva, ensenyem valors com la solidaritat, l’esforç, l’amistat i la vida saludable als nostres fills i filles; i com l’escola està formada per jugadors, monitors i pares, vull aprofitar per donar-vos les gràcies per la confiança amb l’equip i el projecte que estem portant a terme”.

Publicado en Actualitat, Esports.