COMENÇA EL TORNEIG “NITS d’ESTIU” AL POLIESPORTIU D’ONDARA AMB MOLTES GANES DE PRACTICAR ESPORT PER PART DELS PARTICIPANTS

Uns 450 participants dividits en 42 equips practicaran futbol sala, futbol, i bàsquet fins al 9 d’agost

Ondara, 17.07.20. Amb moltes ganes de tornar a gaudir practicant esport. Així va començar aquest passat 15 de juliol la celebració del torneig “Nits d’Estiu”, que s’està disputant en tres disciplines esportives: futbol sala, futbol i bàsquet, en el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara.

L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, ha impulsat per a aquest estiu aquesta iniciativa esportiva en una instal·lació habilitada com un espai segur i lliure de Covid 19-per a la pràctica esportiva aquest estiu, com és el poliesportiu municipal d’Ondara, que compta amb diverses pistes esportives a l’aire lliure que permeten realitzar les activitats en un entorn segur, en seguir el protocol especial establit per l’Ajuntament d’Ondara quant a aforament i mesures de seguretat i higiene. El torneig pot ser presenciat pel públic, amb un aforament limitat. És necessari portar màscara i llavar-se les mans per a accedir al recinte. Cal indicar que Salut Pública ha donat el vist i plau al protocol elaborat per l’Ajuntament.

Segons s’ha confirmat des de l’organització, hi ha un total de 42 equips participants; cadascú amb una mitjana d’11 integrants, sent més de 450 les persones que participen en aquest torneig d’estiu. Hi ha 10 equips de bàsquet masculí (majors de 16 anys); 8 de bàsquet femení; 7 equips de futbol 8 (de 16 a 35 anys); 8 equips de futbol 8 veterans (a partir de 35 anys), i 9 equips de futbol sala (majors de 16 anys).

Aquest triple torneig té una programació regular durant els dimecres, dijous, divendres i dissabtes, del 15 de juliol al 9 d’agost. La fase de grups s’està celebrant del 15 de juliol a l’1 d’agost; i les semifinals i finals, del 3 al 9 d’agost. Tots els dies de torneig hi haurà partits a les 20 i a les 21 hores. Es tracta d’un torneig d’àmbit local i comarcal; participen equips d’Ondara i d’altres localitats de la Marina Alta i també d’Oliva. Les persones participants han expressat en aquests primers dies de torneig, les bones sensacions que tenen de poder tornar a practicar el seu esport favorit.

Publicado en Actualitat, Esports.