L’ALCALDE D’ONDARA FA UNA CRIDA EN AQUESTS DIES EN QUÈ S’HAURIA CELEBRAT SANT JAUME: CAL SER PRUDENTS I EVITAR CONCENTRACIONS, «NO ENS PODEM PERMETRE FER UN PAS ENRERE»

Ondara, 17.07.20. Tal dia com hui, aquesta nit de divendres 17 de juliol, haurien donat inici les Festes Populars de Sant Jaume, hui amb el tradicional xupinàs i la primera entrada de bous. Al que haurien seguit vuit dies d’uns festejos populars que compten amb la massiva participació de veïns i veïnes, penyes i quintades. Però, enguany, la crisi del Covid-19 ha impedit aquesta i altres celebracions. Per aquest motiu, l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, ha volgut enviar hui aquest missatge a la ciutadania d’Ondara:

Estimats veïns i veïnes d’Ondara.

A totes i a tots ens pesa no poder gaudir de les festes Patronals i Populars d’este estiu. La situació de Crisi Sanitària ens ha dut els darrers mesos a viure de manera excepcional situacions de confinament, restricció de mobilitat, tancament dels nostres comerços i empreses, entre altres, per tal de contenir l’expansió de la COVID-19. I NO ENS PODEM PERMETRE fer un pas enrere en la transmissió del virus, sobretot ara que comencen a haver-hi rebrots prop de casa, com pot ser Gandia. Per tant, per molta gana que tinguem de festa, hem de ser prudents i conseqüents en la situació que ens toca viure, i no tirar tot per terra en una concentració de gent per menuda que siga.

Per tot açò, des de l’Ajuntament d’Ondara, i de Departament de Seguretat Ciutadana, recordem que no està permesa la concentració de persones fora de qualsevol normativa que d’aplicació per a contenir la COVID-19.

Tot el que no gaudim este any dels nostres carrers, dels nostres amics i amigues, dels bons menjars i els bons vetlars, dels bous i la música, de la germanor sant jaumera, de la pilota, del cau, de la cassalla… Ho recuperarem l’any vinent. Ara ens toca salvaguardar la nostra salut.

Visca Sant Jaume i Visca Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.