ACTIVA EL MODE ONDARA: L’AJUNTAMENT IMPULSA UNA CAMPANYA PER A POTENCIAR EL COMERÇ I ELS SERVEIS LOCALS

Ondara, 09.07.20. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro, i tal com va ser aprovat per unanimitat en el Pla de Reactivació Econòmica Local, ha impulsat una campanya de potenciació del comerç i dels serveis d’Ondara. Aquesta campanya, sota el lema “Activa el mode Ondara”, té com a verdaders protagonistes als propis comerciants d’Ondara; dones i homes que atenen els seus negocis amb un tracte personal, proper, amable i professional; que t’esperen amb un somriure, sempre disposats a ajudar-te.

La campanya està integrada en l’àrea Economia Circular de Reactivació Local; que és un dels pilars del Pla de Reactivació Econòmica Local post Covid-19 que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Ondara per a ajudar a pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la sanitària. Els i les comerciants d’Ondara que donen la cara en la campanya, són alguns de què formen part de la Borsa de Proveïdors d’Ondara, posada en marxa també dins del pla de reactivació econòmica local des del passat mes d’abril.

“Activa el mode Ondara” vol potenciar el comerç de proximitat d’Ondara i en ella han col·laborat 26 comerciants i empresaris d’Ondara, prestant la seua imatge en els seus negocis, de manera que la campanya es basa en les persones i en el tracte personal dels participants com a valor afegit.

L’Alcalde, José Ramiro, ha destacat que la campanya de promoció Activa el mode Ondara “consciència a la població de la importància de fer la compra en els comerços locals, que estan pròxims a ta casa, on coneixes la persona que t’atén, t’aconsella i segueix al teu costat en aquests moments, oferint sempre un servei i atenció propera i de qualitat.”

La campanya es compon de material gràfic que s’ha col·locat en espais públics, com a banderoles en el centre del poble i en la zona comercial; mupis i cartelleria, insercions en premsa i ràdio, així com d’una campanya en xarxes socials i un vídeo promocional que es pot visualitzar en l’enllaç següent: https://www.facebook.com/laveudondara/videos/3350162211694938/

Activa el mode ON. Activa el mode ONdara

Ha arribat el moment d´activar allò que està a prop teu….D´activar on trobes de tot…on saben aconsellar-te… on et reben amb un gran somriureD´activar el comerç, els serveis i la hostaleria… Perquè els comerços i serveis d´Ondara segueixen al teu costat.I tu? T'animes a canviar de mode?Activa el mode ON. Activa el mode ONdara.

Publicada por La veu d'Ondara en Miércoles, 8 de julio de 2020

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.