AQUEST DISSABTE 11 DE JULIOL TORNEN LES PARTIDES PROFESSIONALS D’ESCALA I CORDA AL TRINQUET MUNICIPAL D’ONDARA

Ondara, 07.07.20. Dins de les diverses activitats que duu a terme l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de promocionar la pilota valenciana, aquest estiu post-confinament es van a tornar a celebrar, seguint sempre el protocol i les mesures de seguretat que marca la Fundació de Pilota Valenciana, diverses partides professionals d’Escala i Corda al Trinquet Municipal d’Ondara.

Aquest mateix dissabte 11 de juliol a les 18:30 hores arranca l’activitat al Trinquet Municipal d’Ondara amb la celebració de la partida d’Escala i Corda entre Giner i Conillet contra Ferrer i Tomàs II. Una partida a què el públic podrà assistir, amb les pertinents mesures de control i seguretat que especifica la Fundació, com han confirmat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, acompanyats pels representants de Trinqueter – Gestió de Trinquets, Raúl Ivars i Dani Ribera.

D’altra banda, José Ramiro i Mar Chesa han avançat que, per quart any consecutiu, el Trinquet Municipal d’Ondara acollirà novament aquest estiu diverses partides amb jugadors d’elit que té contractats la Fundació de Pilota Valenciana, arran del conveni de col·laboració que subscriurà l’Ajuntament. La celebració de partides professionals d’escala i corda es concretarà en les pròximes setmanes amb el cartell corresponent.

L’objectiu és potenciar la utilització del Trinquet Municipal d’Ondara i aconseguir més dinamisme en aquesta instal·lació esportiva municipal a l’aire lliure durant la temporada estival, sent la pilota un esport que permet reprendre l’activitat aquest estiu de “nova normalitat” atès que no és un esport de contacte.

Publicado en Actualitat, Esports.