EL TORNEIG “NITS D’ESTIU” SE CELEBRARÀ DES DE LA SETMANA QUE VE AL POLIESPORTIU D’ONDARA

El torneig va dirigit a majors de 16 anys; es disputarà en tres esports: futbol sala, futbol, i bàsquet; i les inscripcions es poden realitzar per equips del 6 al 12 de juliol

Ondara, 06.07.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Mar Chesa, ha impulsat per a aquest estiu la celebració del torneig “Nits d’Estiu”, que es disputarà en tres disciplines esportives: futbol sala, futbol, i bàsquet, al Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara; una instal·lació que estarà habilitada com un espai segur i lliure de Covid-19 per a la pràctica esportiva aquest estiu. El poliesportiu municipal compta amb diverses pistes esportives a l’aire lliure que permetran realitzar les activitats en un entorn segur, en seguir el protocol especial establit per l’Ajuntament d’Ondara quant a aforament i mesures de seguretat i higiene; des de l’organització es demana als participants conscienciació per a poder desenvolupar aquest torneig seguint totes les mesures de seguretat necessàries.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb els diferents clubs esportius locals, es proposa per a les nits d’aquest estiu aquest triple torneig, que tindrà una programació regular durant els dimecres, dijous, divendres i dissabtes, del 15 de juliol al 9 d’agost. La fase de grups se celebrarà del 15 de juliol a l’1 d’agost; i les semifinals i finals, del 3 al 9 d’agost. Tots els dies de torneig haurà partits a les 20 i a les 21 hores. Dilluns que ve 13 de juliol es realitzaran els sortejos per a dirimir els partits per grups.

Es tracta d’un torneig d’àmbit local i comarcal; de fet ja hi ha diversos equips d’Ondara inscrits, si bé el termini d’inscripció continua obert en totes les disciplines per a totes les persones interessades a participar. Els equips seran d’un màxim de 16 participants, i hi haurà entre 8 i 10 equips per cada modalitat: bàsquet (majors de 16 anys); futbol 8 (de 16 a 35 anys); futbol 8 veterans (a partir de 35 anys), i futbol sala (majors de 16 anys). Les inscripcions es poden realitzar del 6 al 12 de juliol en el correu nitsdestiu@ondara.org , o per telèfon en 648014505 o 678480677. La participació pot ser tant masculina com femenina; per exemple, en bàsquet ja s’han inscrit equips femenins i jugaran torneig entre ells.

Publicado en Actualitat, Esports.