EL LLAÇ SOLIDARI AECC JA LLUEIX ENFRONT DEL CENTRE SOCIAL D’ONDARA

Va ser la segona proposta més votada per la ciutadania en la consulta ciutadana d’inversions dels Pressuposts Participatius Ondara 2019

Ondara, 03.07.20. Aquest matí ha sigut col·locat a la plaça del Centre Social d’Ondara el gran llaç solidari AECC, que va resultar ser un dels projectes més votats dels pressuposts participatius 2019, com ha recordat el Regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis. El llaç està realitzat en formigó armat; és de color verd i té un pes de 2 tones, incloent-hi el suport en el es llig “Ondara solidària per a la investigació del càncer”.

Aquest matí s’ha procedit a la seua instal·lació definitiva, enfront del Centre Social, amb la presència de l’Alcalde, José Ramiro; el Regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis; i la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, així com de representants de la Junta Local AECC, entre ells la seua presidenta, Mª Carmen Bisquert. La Junta Local d’AECC havia sigut la impulsora d’aquest projecte (que van presentar perquè fora votat en la consulta ciutadana d’inversions dels Pressuposts Participatius Ondara 2019).

En concret, el llaç solidari AECC va ser el segon projecte més votat per la ciutadania a l’any passat en la consulta ciutadana d’inversions dels Pressuposts Participatius Ondara 2019. La seua valoració econòmica és de 3.000 euros. Va quedar per darrere de la proposta denominada «Millora acústica de l’edifici del Prado», que va ser la més votada amb una valoració econòmica de 21.300 euros; i en tercer lloc va quedar la proposta d’inversió denominada «Restauració de la Font de la Carxofa» amb una valoració econòmica de 25.600 euros. Les tres propostes estan previstes per a executar-se amb càrrec a la partida de pressuposts participatius 2019. De moment, ja és una realitat el llaç solidari que s’ha instal·lat avui en la zona enjardinada enfront del Centre Social.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.