AHIR ES VA CELEBRAR LA FESTA DE GRADUACIÓ DE L’ESCOLA INFANTIL JOAQUINA GAVILÀ D’ONDARA

Ondara, 01.07.20. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara i l’Empresa Municipal SINMA van organitzar ahir dimarts 30 de juny la Festa de Graduació de l’Escola Infantil Mestra Joaquina Gavilà d’Ondara corresponent a la promoció 2018-2020; un esdeveniment que es va celebrar a la Plaça de Bous d’Ondara.

La Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, ha indicat que va ser un acte molt important, perquè va suposar el retrobament de la comunitat educativa de l’escoleta, i també va permetre que les xiquetes i els xiquets es pogueren acomiadar d’un curs que ha sigut estrany per a totes i a per a tots.

En l’acte celebrat ahir es va lliurar l’orla a cadascuna i cadascun dels xiquets i xiquetes de la promoció, i a continuació va actuar l’Estranya Companyia.

L’acte, segons han indicat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidoria d’Educació, Mar Chesa, va complir amb el protocol sanitari que s’ha establit per a esdeveniments d’aquestes característiques amb la finalitat de garantir la seguretat de totes i de tots, de forma que es van habilitar 2 zones definides: una primera, baix, a l’arena, on van estar les xiquetes i els xiquets acompanyades i acompanyats per una única persona, i una segona zona, a la graderia, per a la resta de familiars i/o amigues i amics.

L’acte va tindre molt bona acollida per part de l’alumnat i les famílies de l’escoleta.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.