EL DIMARTS 30 DE JUNY SE CELEBRARÀ LA FESTA DE GRADUACIÓ DE L’ESCOLA INFANTIL JOAQUINA GAVILÀ

Ondara, 25 de juny de 2020. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara i l’Empresa Municipal SINMA informen que el pròxim dimarts 30 de juny, a partir de les 20h, se celebrarà a la Plaça de Bous d’Ondara la Festa de Graduació de l’Escola Infantil Mestra Joaquina Gavilà del nostre poble corresponent a la promoció 2018-2020.

La programació serà la següent: a les 20h es realitzarà el lliurament de l’orla a cadascuna i cadascun dels xiquets i xiquetes de la promoció i ,a les 20:30h, serà l’actuació de l’Estranya Companyia.

Cal dir que l’acte complirà estrictament amb el protocol sanitari que s’ha establit per a events d’aquestes característiques amb la finalitat de garantir la seguretat de totes i de tots.

S’habilitaran dos zones totalment definides: un primera zona, que serà la de baix, la de l’arena, on estaran les xiquetes i els xiquets acompanyades i acompanyats per una única persona, i una segona zona, que serà la de la graderia, per a la resta de familiars i/o amigues i amics.

Els xiquets i les xiquetes estaran acompanyats i acompanyades en tot moment per personal qualificat. D’altra banda, els seus tutors i tutores donaran a les famílies les instruccions necessàries i corresponents.

Mar Chesa, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, ha manifestat que aquest acte és molt important perquè és un retrobament i també permet que les xiquetes i els xiquets es puguen acomiadar d’un curs que ha sigut estrany per a totes i a per a tots.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.