FOMENT CONFIRMA A ONDARA LA IMMINENT CREACIÓ D’UN RAMAL PER A ACCEDIR DES DE L’EST CAP AL SUD DESPRÉS DE L’ELIMINACIÓ DE L’ACCÉS DES DE LA CV725 A LA N332

Ondara, 25.06.20. Aquest matí, el Cap de Servei de Planejament, Projectes i Obres del Ministeri de Foment, Jesús Redondo, ha confirmat a l’Ajuntament d’Ondara que Foment ha iniciat el marcatge de les obres per a donar solució d’urgència al problema de seguretat viària sorgit després de la recent eliminació de l’accés des de la CV-725 (des de l’est, venint de Dénia) cap al sud (en direcció Alacant, Pedreguer, Gata, Xàbia…), amb la retirada del peatge de l’AP-7.

L’Alcalde, José Ramiro, i el Regidor de Serveis, Pere Picornell, han mantingut avui una trobada amb el responsable de Foment, Jesús Redondo, en què aquest els ha confirmat que s’ha iniciat l’execució de l’única solució que és viable, i que consisteix en la realització del ramal que falta perquè els vehicles que vinguen des de l’est (Dénia) puguen anar cap al sud ( direcció Pedreguer, Alacant.. ). Es tracta d’una decisió que és viable tant tècnica com econòmicament, i que consistirà a crear la quarta “fulla” que faltaria en l’encreuament de carreteres que es forma en eixe lloc; de manera que, venint des de Dénia, on anteriorment era l’entrada al peatge, es crearia un ramal cap a la dreta, girant per damunt dels terrenys municipals que estan en la zona posterior del parc comercial (per darrere del Fosters Hollywood), per a incorporar-se a la N-332 en direcció a Alacant. Avui han realitzat la visita als terrenys on s’han iniciat les obres. Des de Foment es demanarà per registre d’entrada a l’Ajuntament d’Ondara la cessió dels dits terrenys (que són municipals i estan classificats com a zona verda) en els propers dies, encara que han començat a realitzar el marcat de l’obra per la necessitat urgent de donar solució a la problemàtica. L’Ajuntament d’Ondara, segons han avançat José Ramiro i Pere Picornell, cedirà els terrenys a fi que les obres comencen en breu. Al proper plenari del mes de juliol es tractarà aquest tema amb la finalitat d’aprovar com més prompte millor aquesta cessió.

Segons ha confirmat avui el Cap de Servei de Planejament, el Ministeri ja ha donat el vist i plau a aquest projecte i les obres seran executades com a obres d’emergència anant a càrrec dels costs el Ministeri de Foment. Se solucionarà així definitivament el problema sorgit en el mes de maig amb la retirada del peatge de l’AP-7.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.