REOBERTA LA SALA D’ESTUDIS A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

REAPERTURA SALA D'ESTUDIS CASA DE CULTURA D'ONDARA (2)

Ondara, 17.06.20. Les Regidories de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara han informat que des d’aquest passat dilluns 15 de juny, s’ha habilitat la Sala d’Actes de la Casa de Cultura d’Ondara com a Sala d’Estudis. En total es disposen de 12 llocs d’estudi, dels quals, 6 disposen d’endoll (per a poder connectar portàtils, o altres dispositius electrònics per a l’estudi).

L’horari de la sala d’estudi és el mateix que el de la Biblioteca Municipal (ubicada en la planta superior de la Casa de Cultura): de dilluns a divendres de 9:30 a 14 hores, i a més, les vesprades dels dimarts i dijous de 17.30 a 20 hores.

Els llocs d’estudi estan correctament distanciats, motiu pel qual, no és obligatori l’ús de la mascareta dins la sala. Aquesta sala s’ha condicionat especialment pensant en estudiants de segon de Batxillerat que preparen les proves EBAU, preparació de proves d’accés, oposicions o estudiants universitaris que estan acabant els treballs o preparant exàmens finals.

Abans d’anar, es recomana cridar al telèfon de la Casa de Cultura d’Ondara (677997201) per a confirmar que hi ha llocs disponibles.

Publicado en Actualitat, Cultura.