A PARTIR DEL 26 DE JUNY ES REACTIVARÀ A ONDARA EL PROGRAMA D’ASSESSORAMENT LABORAL A CÀRREC DE CREU ROJA

creu roja

Ondara, 17.06.20. La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que a partir de la setmana que ve, concretament des del 26 de juny, es reactivarà de forma presencial el programa d’assessorament laboral a Ondara, que està sent prestat per la Creu Roja. Aquest programa d’assessorament laboral es troba emmarcat en el conveni que va subscriure en 2018 l’Ajuntament d’Ondara amb la Creu Roja per al desenvolupament de diferents projectes i programes assistencials per part del Comitè Local de Creu Roja Espanyola al municipi d’Ondara.

L’assessorament laboral es realitzarà a la Casa de Cultura d’Ondara, tots els divendres des del 26 de juny, en horari de 9 a 13 hores, i estarà impartit per Mónica Ballve, tècnica qualificada de Creu Roja Dénia. El programa compta, per a la seua realització, amb la col·laboració del departament de Serveis Socials d’Ondara i amb l’ADL d’Ondara, i va dirigit a empoderar a les persones que busquen treball, ensenyant-les a utilitzar els recursos adequats (tècnics, escrits, presencials) per a la recerca d’ocupació, entre altres funcions. Es realitzen entrevistes individualitzades per a tutoritzar a les persones, i es dóna esperança a la gent, oferint-los ferramentes per a gestionar la recerca d’ocupació.

Les persones usuàries del programa seran citades amb cita prèvia. El programa es prestarà atenent a totes les directrius sanitàries i d’higiene que marque Sanitat, i tindrà les limitacions que es determinen en l’àmbit estatal i autonòmic, fins a nou avís.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.