EL POLIESPORTIU D’ONDARA PERMETRÀ CONTINUAR GAUDINT DE L’ESPORT AMB LA CELEBRACIÓ DEL QUÀDRUPLE TORNEIG “NITS D’ESTIU” DURANT JULIOL I AGOST

esports estiu 2020

L’Ajuntament d’Ondara habilita les instal·lacions del Poliesportiu com un espai segur per a la pràctica esportiva aquest estiu

El torneig “Nits d’Estiu” , dirigit a majors de 16 anys, es disputarà en quatre esports: futbol sala, futbol, bàsquet i pilota valenciana

Ondara, 16.06.20. L’Ajuntament d’Ondara ha habilitat les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza com un espai segur per a la pràctica esportiva aquest estiu, amb l’objectiu que es puguen realitzar activitats esportives totes les setmanes de juliol i agost. En aquest escenari, des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha plantejat la continuació del gaudi de les propostes esportives en disposar Ondara d’un emplaçament amb diverses pistes esportives a l’aire lliure per a diverses disciplines esportives que permetrà realitzar les activitats en un entorn segur i lliure de Covid-19.

Així, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, en col·laboració amb els diferents clubs esportius locals, es proposa per a les nits d’aquest estiu el quàdruple torneig “Nits d’Estiu”, que es disputarà en quatre disciplines esportives: futbol sala, futbol, bàsquet i pilota valenciana. Aquest torneig tindrà una programació regular durant els dijous, divendres i dissabtes de juliol i agost. A més, des de la Regidoria d’Esports es pretén complementar aquesta programació esportiva amb la col·laboració de persones, entitats o associacions que vullguen oferir els seus esdeveniments o activitats en aquest marc segur per als usuaris; sempre respectant el protocol de seguretat i higiene que es va a implementar al Poliesportiu, seguint les directrius estatals i autonòmiques sobre la pràctica esportiva en instal·lacions a l’aire lliure durant la “nova normalitat”. A les persones o entitats interessades se’ls cediria l’espai de forma gratuïta a causa de les circumstàncies excepcionals d’aquest estiu, com ha informat la Regidora d’Esports, Mar Chesa.

Respecte al quàdruple torneig “Nits d’Estiu”, ahir es van reunir a l’Ajuntament d’Ondara els responsables municipals amb els representants dels clubs i associacions esportives locals, per a detallar l’organització del torneig. Van estar presents l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa; així com els representants de la U.D. Ondarense, del Club de Pilota Ondara, del Club de Bàsquet Ondara, de Futbol Veterans, i d’AFSO (Associació Futbol Sala Ondara).

Com a forma de continuar fomentant la pràctica esportiva, gaudint de la polivalent instal·lació de què disposa el municipi d’Ondara i sabent que durant el període estival no hi ha organitzats per la zona aquest tipus d’esdeveniments, es posarà en marxa aquest quàdruple torneig que comportarà la pràctica simultània dels quatre esports (Futbol, Bàsquet, Pilota Valenciana i Futbol Sala) durant els dijous, divendres i dissabtes dels mesos de juliol i agost, en horari de 19 a 23 hores. En aquest esdeveniment es permetrà la participació tant d’homes com de dones, amb un mínim d’edat de 16 anys (nascuts l’any 2004). S’utilitzaran les instal·lacions del poliesportiu: camps de futbol vuit, pista de futbol sala, pistes de bàsquet i frontó. El torneig començarà el 2 de juliol i culminarà a mitjan agost. Des de l’organització es facilitarà la inscripció de les persones interessades a través dels equips en les diferents modalitats, que podran ser coordinats pels respectius clubs esportius. A partir de la setmana que ve es crearan els grups participants i fases classificatòries.

Publicado en Actualitat, Esports.