AQUEST ESTIU 2020 NO HI HAURÀ CAMPUS ESPORTIUS A ONDARA

CAMPUS ESPORTS SUSPESOS

Ondara, 15.06.20. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que en aquest estiu diferent, que està marcat per les mesures de seguretat i distanciament amb motiu de la crisi sanitària pel Covid-19, enguany, a causa d’aquestes circumstàncies especials, no es podrà celebrar cap dels campus esportius que s’han vingut celebrant en edicions anteriors a Ondara; futbol, bàsquet i pilota, a les instal·lacions de poliesportiu, pavelló, trinquet i piscina, per les mesures de seguretat.

Davant de la impossibilitat de garantir la distància de seguretat en esports de contacte entre tots els participants, tant alumnat com cos tècnic, s’ha decidit suspendre els campus esportius i reprendre’ls l’any que ve amb totes les garanties, segons ha informat la Regidoria d’Esports d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.