ONDARA REOBRIRÀ EL DILLUNS 15 DE JUNY TOTS ELS SEUS PARCS, EN CAS DE PASSAR A LA FASE 3 DE DESESCALADA

Ondara, 12.06.20. Amb el previsible pas de la Comunitat Valenciana a la fase 3 de la desescalada el proper dilluns 15 de juny, es reobriran també a Ondara tots els parcs municipals (parcs infantils, parcs saludables, calistènia i pumptrack), segons ha anunciat avui l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el qual ha fet una crida, no obstant això, a la prudència i consciència cívica de la població a l’hora d’utilitzar aquests espais, atès que el virus no ha desaparegut i cal mantenir la distància social i seguir les mesures de seguretat que es marquen.

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va anunciar aquesta setmana que una de les primeres mesures que s’adoptaria dilluns que ve 15 de juny, si passem a la fase 3, seria la reobertura dels parcs infantils, que romanen tancats des que el passat 15 de març es decretara l’estat d’alarma. A Ondara tots els parcs estan tancats des d’eixa data. Ara, si el dilluns entrem en fase 3, podran tornar a obrir els parcs per al gaudi de xiquets/tes i majors, que porten tres mesos esperant per a tornar a utilitzar aquestes instal·lacions.

A fi d’oferir a la ciutadania un ús el més segur i higiènic possible dels parcs d’Ondara, la secció de Via Pública de l’empresa municipal SINMA, composta pel personal de la brigada d’obres i serveis, i el personal de neteja de carrers, han començat avui, en els parcs, les tasques de revisió de la zona enjardinada i plantes, realitzant la neteja en sec, amb bufadora i agranat, per a després procedir a la desinfecció amb una solució a base de lleixiu (seguint el protocol del Ministeri i de la Conselleria). Per a realitzar aquestes tasques es disposen dels equips i materials de protecció necessaris.

Segons han explicat Francesc Giner, Regidor d’Urbanisme i Conseller Delegat de SINMA; i Pere Picornell, Regidor de Parcs i Jardins, aquestes tasques passen a formar part del Pla de treball i neteja que ja venia realitzant-se periòdicament durant l’estat d’alarma, de neteja de contenidors i de llocs especialment transitats com la contornada dels supermercats, centre de salut, farmàcies, i altres entorns.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha confirmat que el dilluns 15 de juny estaran a punt els parcs infantils per a que els més menuts i menudes de la casa puguen tornar a gaudir d’ells. L’Ajuntament prega un ús prudent dels espais públics, i que se seguisquen totes les recomanacions higiènic – sanitàries, atès que el virus continua estant present i no podem confiar-nos. Es recomana als usuaris el llavat de mans abans i després d’anar al parc, o portar una solució hidroalcohòlica; ús de màscara; mantindre la distància recomanada i evitar el contacte físic.

neteja parcs (1)neteja parcs (2) neteja parcs (3)neteja parcs (4) neteja parcs (5)neteja parcs (6) neteja parcs (7)neteja parcs (8) neteja parcs (9)neteja parcs (10) neteja parcs (11) neteja parcs (13)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.