A PARTIR DEL DILLUNS 15 DE JUNY JA ES PODRÀ ENTRAR A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL D’ONDARA

Amb l’entrada a la Fase 3 del procés de desescalada, la Biblioteca Municipal d’Ondara ha comunicat que a partir del dilluns 15 de juny es permetrà l’entrada a la sala de biblioteca i a la sala d’estudis. Això sí, tindran un límit d’aforament que no podrà superar el 50%.

L’entrada a la sala de biblioteca no significa que es puguen tocar els llibres. De fet només es poden fer consultes de forma online. Una vegada se sàpiga el llibre que es vol, la persona el podrà demanar a la persona responsable perquè li’l done i fer la consulta que necessite. Pel que fa a la sala d’estudis es recomana que es faça una cita prèvia per a poder utilitzar-la.

Amparo Martí, Responsable de la Biblioteca Municipal d’Ondara, ha afirmat que han estat acondicionant els espais perquè es respecte la distància de seguretat entre taula i taula. També ha dit que continuarà el servei de préstecs i devolucions, que es permetrà fer préstecs interbibliotecaris i que la sala d’infantil romandrà tancada al públic.

D’altra banda, l’horari a partir del dilluns 15 de juny serà el mateix, és a dir, de dilluns a divendres de 9’30h a 14h i també dimarts i dijous de vesprada de 17.30h a 20h. A partir de l’1 de juliol es posarà en marxa l’horari d’estiu, que serà de dilluns a divendres de 9h a 15h.

Publicado en Actualitat.