EL CLUB ATLETISME D’ONDARA DÓNA 1.250 EUROS A LA RESIDÈNCIA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT

El Club Atletisme d’Ondara ha dónat aquest dimecres 10 de juny 1.250 euros a la Residència Mare de Déu de la Soledat. Aquesta quantitat és la que es va recaptar en la Cursa Virtual Solidària que es va celebrar el cap de setmana del 30-31 de maig. En total van participar 206 persones que van realitzar la seua aportació i van realitzar activitat esportiva amb el seu dorsal; cadascú com poguera, al carrer o a casa, i respectant les mesures de seguretat i de restricció per l’Estat d’Alarma.

En l’acte de donació han estat presents Miguel Moreno, President del C.A.Ondara, María Jesús Fluixà, tresorera del C.A.Ondara, María José Català i Juan Ginestar, membres de la directiva del C.A.Ondara, Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, José Ramiro, Alcalde del nostre poble, i Paqui Ferrando, Directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara.

Cal dir que aquesta cursa virtual solidària ha comptat amb la col.laboració de la Regidoria d’Esports. En aquest sentit, Mar Chesa ha volgut agrair «a totes les persones que han volgut participar en aquesta cursa solidària i al Club Atletisme d’Ondara per fer possible aquest acte». José Ramiro també ha aprofitat el moment per a donar les gràcies a les 206 persones que han aportat els seus diners per una causa solidària i també al C.A.Ondara per la iniciativa.

Paqui Ferrando, Directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat, ha donat les gràcies per l’aportació econòmica ja que «sempre ens ve bé tindre un romanent per a les necessitats que van eixint dia a dia». Miguel Moreno, president del C.A.Ondara també ha volgut donar les gràcies a les i els participants i ha volgut remarcar la seua sorpresa per la bona resposta de la gent. També ha recordat que la família de Rosa Gavilà Vita, va tindre el seu dorsal, en concret el número 1943, per col.laborar per aquesta causa.

Cal recordar que el Club Atletisme d’Ondara va decidir realitzar una cursa d’aquestes característiques el mateix cap de setmana que la Volta a Peu d’Ondara, emmarcada dins del Circuit a Peu Marina Alta, que es va suspendre per l’Estat d’Alarma.

IMG-20200610-WA0003 IMG-20200610-WA0002

Publicado en Actualitat, Esports.