LA PREINSCRIPCIÓ EN LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARÀ DEL 15 DE JUNY FINS AL 17 DE JULIOL 2020

INSCRIPCIÓ ESCOLES ESPORTIVES_01 INSCRIPCIÓ ESCOLES ESPORTIVES_02

Ondara, 11.06.20. La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha anunciat que de cara a la pròxima temporada, les preinscripcions per a les Escoles Esportives Municipals es realitzaran des del 15 de juny i fins al 17 de juliol. Encara que la present temporada ha acabat de forma abrupta a causa de la crisi pel Covid-19, des de la Regidoria d’Esports es treballa amb l’esperança de poder tornar a la normalitat a partir de setembre i poder impartir totes les modalitats esportives, igual que en la present temporada, i per això, s’ofereix ja la possibilitat de reservar la plaça esportiva per a millorar la gestió dels equips i entrenadors de la temporada 2020-2021.

Fins al 17 de juliol es podrà formalitzar la inscripció, portant tota la documentació necessària a l’àrea d’esports, ubicada al pavelló municipal d’Ondara, en horari de 9 a 13 hores. En aquest cas, se seguiran totes les mesures d’higiene i distància social. També es podrà realitzar la preinscripció on line, enviant el formulari adjunt i disponible en la web de l’Ajuntament d’Ondara, per correu a esports@ondara.org . Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 20 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta. Cal recordar que la part abonada i no consumida de la taxa de les escoles esportives municipals d’enguany (corresponent al tercer trimestre) es tornarà a les famílies per mitjà dels “bons circulars”, dins del pla de reactivació econòmica local, que s’hauran d’utilitzar en qualsevol comerç, empresa o professional adherit a la campanya i en la Borsa de Proveïdors locals. Pròximament es donaran indicacions sobre la devolució a través dels bons i com es podran utilitzar.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2020-2021 un total de vuit disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), tennis, i atletisme. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 17 de juliol, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2019-2020, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

Enllaç formulari inscripció Escoles Esportives Ondara 2020-21:

INSCRIPCIÓ ESCOLES ESPORTIVES

https://drive.google.com/file/d/1Evf5–k2RaA5jwIA1ubO3-TLJlDO5sQe/view

Publicado en Actualitat, Esports.