L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL JOAQUINA GAVILÀ D’ONDARA COMENÇARÀ AQUEST PROPER DILLUNS 8 DE JUNY A DONAR CITES TELEFÒNIQUES PER A LA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2020-2021

ESCOLA

Ondara, 05.06.20. L’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara, en el marc de l’alerta sanitària decretada amb motiu de la pandèmia de COVID-19, ha tingut que canviar l’habitual procés de preinscripcions i de matriculació, per tal de garantir la seguretat i la salut de totes les persones usuàries i del personal laboral, segons s’ha anunciat des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara i des de l’empresa municipal SINMA, responsable de la gestió de l’Escoleta.

Per aquest motiu, l’Escola Infantil Municipal d’Ondara ha habilitat el telèfon 687 20 97 49 per agafar cita prèvia i poder fer el procés de preinscripció de l’alumnat del curs 2020-2021. En aquest telèfon també es podrà resoldre qualsevol dubte dels pares i mares. Aquest telèfon estarà operatiu des del dia 8 de juny, fins el 16 de juny, de dilluns a divendres i en horari laboral de 09.00 a 14.00 hores. Cal recalcar que aquesta cita només es podrà agafar telefònicament.

La preinscripció es farà de forma presencial del 17 al 22 de juny a la pròpia Escoleta Infantil, seguint rigorosament l’ordre de les cites i aplicant totes les recomanacions d’higiene i prevenció del Ministeri de Sanitat.

Les llistes provisionals d´alumnat admés eixiran el 23 de juny i es comunicarà directament a les famílies. Al mateix temps, es publicaran en l’Ajuntament i en l’Escola Infantil. Hi haurà un període de reclamacions, durant els dies 24 i 25 de juny. Les llistes definitives d´alumnat admés, eixiran el 26 de juny i es comunicarà directament a les famílies. Al mateix temps, es publicaran en l’Ajuntament i en l’Escola Infantil. El període de matriculació està previst del 29 de juny al 3 de juliol.

escoleta 3

Publicado en Actualitat, Ajuntament.