“COVID-19 SOLIDARI”: ARREPLEGADA D’ALIMENTS NO PERIBLES PER A FAMÍLIES AMB PACIENTS ONCOLÒGICS L’11 DE JUNY AL PRADO D’ONDARA

donacio aecc

Ondara, 05.06.20. Dijous que ve 11 de juny, amb motiu del Covid-19, tindrà lloc l’arreplegada solidària d’aliments per a famílies amb pacients oncològics en situació de vulnerabilitat social. Una iniciativa organitzada per l’AECC i a Ondara la seua junta local, amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Ondara.

L’arreplegada es realitzarà el dijous 11 de juny en horari de 10 a 13 hores i de 17:30 a 20 hores, al Prado Ondara. L’accés es realitzarà per la porta de la plaça Vicente Andrés Estellés.

La Regidora de Benestar Social, Mª Carmen Velázquez, ha fet una crida a la solidaritat de la ciutadania perquè aporten aliments no peribles, i ha indicat que, a proposta de la Junta Local AECC, totes les donacions rebudes es quedaran per a ajudes en la població d’Ondara. Així mateix, ha agraït a l’AECC aquesta iniciativa de suport a les famílies amb pacients oncològics.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.