LA POLICIA LOCAL D’ONDARA NO INTERPOSA CAP DENÚNCIA PER INCOMPLIR EL CONFINAMENT EN LA DOTZENA SETMANA DE l’ESTAT D’ALARMA

Durant la setmana passada s’ha continuat amb la campanya informativa per a informar sobre l’ús de la màscara

Ondara, 08.06.20. El cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la dotzena setmana de l’Estat d’Alarma, de l’1 al 8 de juny, no s’ha interposat cap denúncia ni sanció per no complir les mesures de confinament durant l’estat d’alarma. Durant l’última setmana, igual que l’anterior, des de la Policia Local d’Ondara s’ha dut a terme una campanya informativa per a explicar l’ús de la màscara, sobretot entre les persones més joves.

Antonio Galiano ha indicat que el passat cap de setmana hi ha hagut molta gent en els bars i terrasses d’Ondara, i s’han respectat les mesures higièniques i la distància de seguretat, havent-se complit la normativa de l’aforament al 50%. També s’han celebrat festes en cases particulars.

D’altra banda, preguntat sobre la reobertura de parcs i pumptrack, Antonio Galiano ha exposat que mantindrà una reunió amb l’Alcaldia i Equip de Govern per a analitzar quan s’ha de procedir a la reobertura.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.