FINALITZA EL REPARTIMENT DE PACKS HIGIÈNICS

CARTELL REPARTIR PACKS 5jj

Ondara, 05.06.20. L’Ajuntament d’Ondara informa que ja ha finalitzat el repartiment, casa per casa, d’un pack higiènic, compost per màscares higièniques reutilitzables per a tota la família; guants, gel hidroalcohòlic, i un premi per als xiquets i xiquetes. Cada paquet de productes ha estat personalitzat en funció de les persones que visquen en eixa llar i les seues respectives edats. Des del divendres 29 de maig i durant tota aquesta setmana s’ha realitzar el repartiment, casa per casa, per part de personal de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones que no van estar a casa en el moment del repartiment, i a les quals es va deixar un avís, durant la propera setmana, del 8 al 12 de juny, podran anar a arreplegar el pack al Prado de 10:00 a 13:00 i de 17:30 a 19:30 hores. A partir de la setmana del 15 de juny, es podrà arreplegar els dimecres de 10:00 a 13:00.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.